14-01-05

Ochtendwandeling

'Waarom hebben wij nu in de inhaalweek les om 9h? Nu moeten wij zo vroeg opstaan... 'k Heb goesting in diene broodpudding die ik gisteren bij de bakker zag liggen. Mmm, mss goed als middagmaal! Zou het lang les zijn. Ja, ge blijft zowiezo een tijdje in Gent, ze, want ge hebt twee lessen. Verdikke, tis koud. Mijn handen zijn aan het afvriezen. Waarom ben ik nu mijn handschoenen vergeten? Hoe laat zou het zijn. Ja, 'k heb geen goesting om te kijken, want de gsm zit in de rugzak en dan moet ek mijn handen uit mijn zakken halen... Verdorie, 't is rood! Da's nu keer op keer hetzelfde, hé, als ik moet oversteken slaat da op rood! Ah, eindelijk, kan verder. Verdikke da's nen raren auto. Ja, zielig voor mijn autooke, staat daar nu nen gansen ochtend in de vrieskou...' 'Diejenèsiejrniejzen' hoorde ik opeens naast mij. Ik kon me niet inhouden van glimlachen. 'Da zien der nu echt uit als echte klusjesmensen, zie, zo mé nen overal aan. En leuk, da dialect... Ik kan da ni zo van da dialect! Verdorie, 't is koud, en 'k heb honger. Zoveel auto's dat er vandaag op de weg zijn... Nie te doen. Trouwens, 't is vrijdag, wat zou ik vanavond es doen... Tsss Steffie, ge staat een week voor de examens... Mss kunt ge morgen weggaan in de plaats... Ja, mss een goed idee! Trouwens, woensdag is het de vergadering van Erasmus, hé, nie vergeten, ze'
En toen stapte ik de Blandijn binnen, en moest ik deze vloed aan gedachten aan de kant zetten. Tijd voor een babbeltje nu ;o)

14:36 Gepost door Steffie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dag Steffie! Ideale manier om even te ontspannen, jij hebt namelijk een stok gekregen van mij op mijn blog. Als je even je gedachten wil verzetten...;-)

Gepost door: AV | 14-01-05

Deze morgen ook nog eens een ochtendwandeling kunnen maken, maar dan in de schone stede van Antwerpen... Altijd genieten geblazen (op de rode lichten na), en dan word je pas echt wakker!

Gepost door: Llorando | 14-01-05

Gent is de max smorgens maar dan wel ultravroeg en! in de zomer, zalig gewoon!

Gepost door: Dafke | 14-01-05

Zalig 's morgens vroeg wandelen.. alleen niet zo vaak weggelegd voor mij. Lig liever lekker warm in ons nestje. mmmmmm

Gepost door: N. | 14-01-05

De commentaren zijn gesloten.