16-01-05

Pre- en protohistorie

Deze namiddag begin ik te studeren voor mijn eerste examen, een cursus die de lieftallige naam 'Pre- en protohistorie' heeft gekregen... Het is een vakje van mijn eerste kan, en zal vrijdag mijn gemoed voor de rest van de examenperiode bepalen... Eigenlijk zie ik er al zwaar naar uit, want dan is het eindelijk begonnen... De stress is dan wel te hoog, de spanning te snijden, maar zoveel beter als een gewone blokperiode, waarin er toch niet echt iets gebeurt...
Ik weet niet hoe het komt, maar ik ben zo zwaar moe. Ik heb nochtans maar tot 12h30 in het jeugdhuis gezeten, en 'k heb zelfs geslapen tot 9h... Ik denk dat er een beestje in mij zit dat binnenkort zal zorgen voor één of ander griepje... Maar het mag niet: examens!!!
Woensdagavond trouwens vergadering voor Erasmus... Ik ga mijn aanvraag dan in januari nog indienen... Ooooh, het begint al te kriebelen... :d
Maar nu tijd om nog een paar farao's in mijn koppeke te krijgen...

10:13 Gepost door Steffie | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Dat moet nu in de wis- en natuurkunde net niet, zie Waarom die namen in je koppeke rammen als ze in elk handboek terug te vinden zijn? Ik heb daar nooit het nut van ingezien en ik heb altijd geweigerd wat dan ook stomweg van buiten te leren - daarvoor hebben wij onze papegaai.
P.S. Lang geleden heeft het me in de eerste kan 'met speciale gelukwensen van de examenjury' gekost.

Gepost door: lord blotbilski | 16-01-05

x Veel succes ermee ... ik zal ook blij zijn als we eindelijk starten (dinsdag dus brrrrr)


enneu zo met de mensen hun leed komen lachen op hun blogje tsss tsss tsss!!! :-)

Gepost door: g*lover | 16-01-05

Ik zal een kaarsje branden zodat dat beestje in u zich niet verder ontwikkelt. Griepjes kan men missen als kiespijn in volle examenperiode.

Gepost door: Yapede | 16-01-05

Ik hou mijn duimen in de lucht! Kduim voor jou, da ge nie ziek wordt :-)
Efkes nog een antwoord op je vraag: ik volg dus regentaat (eco/info/gesch), wat doe jij juist? Groetjes! En succes!

Gepost door: RedRose | 16-01-05

Examens Ik vond het juist leuk dat het begon, omdat ik dan eindelijk een paar cursussen definitief (hopelijk) kon dichtdoen en op een stapel gooien. En laat die stapel dan maar groeien!!!!

Gepost door: lena | 16-01-05

khad dus hier moeten reageren in plaats van hierboven :), anyways, doe jij geschiedenis in gent of in leuven? en alst in leuven is, heb je dat dan ook van van peer? die vent is echt zalig om les van te hebben, maar tschijnt da hij echt wel zwaar is op examens.. (heb ik dus ook examen van op 29 februari)

Gepost door: sfie | 16-01-05

En het zal zo terug voorbij zijn. SUCCES!

Gepost door: Dafke | 16-01-05

Slaap Heb zelf ook nogal last van moeheid gehad, terwijl ik toch lang genoeg sliep... Maar ik ging doorgaans wel te láát slapen; misschiens eens proberen om wat vroeger in bed te kruipen?
Veel moed en doorzettingsvermogen met de blok!

Gepost door: Mich | 17-01-05

De commentaren zijn gesloten.