19-01-05

Kriebeltjes

Er zitten vlindertjes in mijn buik... Nee, ik ben niet verliefd! De vergadering ivm Erasmus-uitwisseling is juist gedaan, en mijn aanvraag moet 28 februari binnen... Ik hoop dat ze zal aanvaard worden... Mijn droom was mss wel Milaan, maar Spanje is de boodschap ;o)
Och, ik ga gaan studeren, da'k zeker volgend jaar kan gaan. Dat is trouwens nog zoiets, de mama hoopte dat het maar zes maand zou zijn, maar het zal een jaartje worden... Jaja, de mama zal haar 'kleine kindje' een jaartje moeten missen...
Gelukkig dat ik zo lieve ouders heb dat ze dit allemaal willen financieren!!!

19:50 Gepost door Steffie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

spanje dat wordt nice! waar ergens?

Gepost door: cms | 19-01-05

euhm ... je gaat ons hier toch geen jaar in de steek laten?

Gepost door: dinges | 19-01-05

Neeje pc-tje gaat mee, en ik hoop ginder op een internetaansluiting...

Gepost door: steffie | 20-01-05

euhm... Ik wil je niet ontmoedigen, maar ik zou daar niet te hard op hopen als ik van jou was... :s been there, done that. Internet op je kamer hebben ze dikwijls nog nooit van gehoord, en internetklassen zijn lichtjes kleiner dan pakweg in Leuven... ( 1 klas met 15 pc's voor een heel faculteit letteren die alleen open was tussen 9 en 18u ). Internetcafés zijn er natuurlijk wel.
Dit allemaal niet om je te ontmoedigen, maar om je een beetje een realistische kijk erop te geven... Dan weet je tenminste "waar je aan toe bent".
Ik hoop echt voor jou dat het anders is ! ( Ik zat wel in Frankrijk, maar naar wat ik gehoord heb is het in Spanje min of meer hetzelfde gesteld... )

Maar euh, afgezien van dat minpuntje is erasmus gewoon een geweldige ervaring waar je zeker geen spijt van zal hebben, en waar je gewoon moet voor gaan ! A chance of a lifetime zoals ze zeggen.

een ex-erasmussertje ( die je site pas vandaag ontdekt heeft via via, maar die het toch niet kon laten hier even op te reageren uit eigen ervaring )

Gepost door: een ex-erasmussertje | 23-01-05

De commentaren zijn gesloten.