22-01-05

Etentje

Orthodontisten... Zwijg mij ervan... Ik ging gisteren even langs in zijn 'fabriek'. Ja, mensen van Gent, hij ist de beste, en als je er gaat zal je het geweten hebben. Vroeger ws dit totaal anders... Dr Gavel was juist afgestudeerd en begon zijn praktijkje. We waren één van zijn eerste patiëntjes, en och, we waren nog zo klein. Keer na keer zagen we hem zijn praktijk uitbreiden, en nu heeft hij de ganse benedenverdieping van het appartementsgebouw in beslag genomen... 6 of 7 stoelen voor patiënten!!! Mijn mond viel open, want de laatste keer had ik het nog totaal anders gezien...
Soit, ik ben dus één van de patiënten met heel bijzondere kaken, zodat ze niet zomaar met mijn tanden kunnen doen wat ze willen. Nu ja, het draadje is terug vatgezet, maar onder een verschrikkelijke spanning... Ligt het aan mij of doet dit meer pijn als het aanspannen van een echte beugel? Of ben ik gewoon een neut geworden die bij de minste pijn haar begint te beklagen?
Zo stond ik dus gisterenavond 9h30 aan het restaurantje waar ik met H. (de winnaar) had afgesproken. (ja, de eerste vrijdag van de examens ga ik dus altijd gaan eten, hé... Dat is blijkbaar gewoonte geworden...) Ik herkende hem amper. En ja, ik weet dat dat laat is om te gaan eten, maar ja. Ik bestelde me gewoon spaghetti, hij één of andere pasta die er wel nog lekker uitzag.
Het was zo gezellig... Eindelijk eens kunnen bijpraten, na al die jaren... Leuk!!! Ik heb me rot geamuseerd, en mijn nachtrust, ja, die had ik nog gedeeltelijk... Een 4-tal uurtjes... Soit, tijd om te beginnen!!!

08:09 Gepost door Steffie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik blijf er bij. Hoe kan jij je dag beginnen met slechts 4 uur nachtrust? Ik ben een wrak als ik dat doe. Terug respect voor de blokkende steffie.

Gepost door: Dafke | 22-01-05

Evenwicht Het is niet simpel om te leven en te blokken tegelijkertijd... Chapeau!

Gepost door: Kaajee | 22-01-05

ondanks alles , have... a great weekend :-)

Gepost door: willy | 22-01-05

De commentaren zijn gesloten.