06-02-05

Reactie

Sommige mensen zitten toch vol frustraties... Amaai, ik zou ook ongelukkig worden! Jaloezie over dit, jaloezie over dat! Het grappigste is nog dat ik weet wie deze snollen zijn, maar dat ze zel het lef niet hebben zich bekend te maken... Ze hebben nooit de moeite gedaan om mij te leren kenne, of zelfs maar een uurtje met mij te praten! Snollen, snobs... dat zijn het! Ze denken dat ik dezelfde persoon ben als mijn kleren! No way! Ik ben iemand totaal anders, maar hecht nu gewoonweg veel aandacht aan kleren... Bovendien moeten mensen, die mij bezien als een snob, mij hier niet komen vertellen dat ik een snob ben omdat ik een duur cadeau krijg van de ouders!
Als één van die mensen, nog maar een 10de van de pijn en het verdriet zal meegemaakt hebben dat ik met mijn gezin heb meegemaakt, dan zou ik respect hebben voor die persoon... Want dat zou al zeer erg zijn!
Bovendien, heeft er iemand problemen mee dat ik een mama's-kindje ben??? Door al de pijn en al het verdriet zijn wij heel zwaar naar elkaar toegegroeid, en ik ben nog zowat het enige lichtpuntje in hun bestaan... Ze weten dat ik heel veel pijn en verdriet ken, en proberern dit op te lossen door mij uiteindelijk zoveel mogelijk te geven wat ik wil... Het is geen oplossing, maar ze kunnen we altijd es voor een uurtje een glimlach op mijn gezicht toveren... Ze voelen zich dan ook eindelijk eens gelukkig... Problemen mee??? Awel, stop dan met deze blog te lezen, en je frustraties boven je hoofd te laten groeien... Sorry, maar als je iets niet aankunt, waarom zoek je het dan op???

11:57 Gepost door Steffie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

waarom net om je te kloten natuurlijk.. domme teef

Gepost door: Dago | 06-02-05

Pfff.... Waar sommige mensen zich mee bezig houden! Steffie, probeert het u niet aan te trekken, I know it's hard, maar laat het niet aan uw hart komen!!
Greetz van een blog-friend...

Gepost door: SoDa | 06-02-05

oeioei wat is dat hier allemaal ...

Gepost door: dinges | 06-02-05

Steffie, als ik één raad kan geven, wis, telkens ze reageren, hun reactie NIET.
Het helpt je onthouden wie de mensen zijn en hoe ze denken. Respecteer hun mening en hun hen de trotsheid die ze onterecht, en jammer genoeg voor hen, voelen. Ik denk wel dat iedereen die hier langskomt weet waarom ze hier zijn. Bij mij is het omdat ik het leuk vind om een gedachtengang van een ander te volgen en er ideeën en, als het kan andere inzichtingen, uit te halen. Bovendien is hun actie vrij ludiek! Ze klagen van te veel aandacht maar komen wel altijd even langs om te zien of er hier iets nieuws staat. Alleen al dat idee zou een glimlach moeten tevoorschijn toveren.

Sterkte en we horen U nog wel. Slukes.

Gepost door: Dafke | 06-02-05

hehe en daardoor eisen ze zelf ook aandacht door altijd maar zo te reageren.

Gepost door: sfie | 06-02-05

De commentaren zijn gesloten.