16-02-05

Ditjes en datjes

Punten... Voorlopig ben ik nog niet gaan kijken... 'k Zal dat wel eens gaan doen in de komende week, maar mijn hartje gaat het wss begeven...

Vandaag op de bus moest ik opeens denken... Ja, het autootje moet binnen, want ik heb de maandag bijna gans Zevergem in de prak gereden... Nee er is niets gebeurd, maar mijn remmen wilden niet werken... Ik dacht dat ik de gevel die achter het rond punt staat innig zou omhelzen, maar zag die tedere kus toch niet echt ziiten... Dus, euhm, met Steffie's paniekvolle zelfbeheersing ;o) en de 2 jaar rijervaring heb ik mijn autootje veilig rond het punt gelootst... Nu ja, de remmen werken wel nog een beetje, maar voorlopig krijgt ge mij der dus ni meer in!
Nu ja, soit, voorlopig is het dus met de bus te doen! En ik moest opeens denken aan vorig jaar, toen ik met een statief van een keyboard op de bus zat... Ik deed zo lichtelijk alles voor Dago, dus ook dit... De pianist had geen vervoer naar het optreden voor zijn statief, dus ben ik het uiteindelijk op zijn kot gaan halen, gans Gent ermee rondgelopen, en op de nus gezeten... Hebben de mensen mij die dag raar bekeken!
Vraag me wel niet hoe ik opeens aan die gedachte kwam! Ze was er gewoon opeens! :D

UPDATE: toen ik daarjuist even de keuken binnen ging, zag ik op het nieuws een fragment van een journaliste die in Irak gegijzeld wordt. Altijd mijn droom geweest om oorlogsjournaliste te worden... Maar soit, back to reality! Ik wilde altijd een thesis maken rond terreur, zo over dingen als 11/09 en die gijzelingen in Irak... De laatste tijd wilde ik ook iets doen rond foto en film! Maar nu ben ik meer als ooit zeker, dat die twee perfect samengaan!
Ik vind dit erg, een onschuldige journaliste... Wat heeft zij ermee te maken? Waarom een vrouw vermoorden, die niets gedaan heeft!? Is de wereld eigenlijk wel nog deftig bij zijn kopje?
Mijn besluit staat alleszins vast, zowel de maandag (21/02; nationale manifestatie aan de Amerikaanse ambassade in Brussel; 17h30) als de dinsdag (22/02; Gentse manifestatie op het Woodrow Wilsonplein, Zuid; 12h30) ga ik gaan betogen tegen dienen vurten da hier denkt nog altijd welkom te zijn! Bovendien zijn er aan de Unief van Gent (zowel maandag als dinsdag) voortdurend lezingen door vakspecialisten over verschillende aspecten van de Amerikaanse politiek!

16:49 Gepost door Steffie | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Punten Ik kan me nooit inhouden als ik weet dat ik ze kan weten :s

Gepost door: lena | 16-02-05

zo'n bereidwillige ziel benjij toch we zullen je rap een lift geven zie :-)

Gepost door: willy | 16-02-05

... Die ronde punten hebben dan toch nog een nut :p

Gepost door: Stijntjeuh | 16-02-05

Nog een geluk dat ge de man van uw leven niet hebt omvergeknald!!! Stel u voor! LOL

En juist ik liep wel op zo'n twintig meter e van die madam, alleen zorgden die lampen ervoor dat het leek dat ik dichter liep, nuja af en toe iemand schrik aanjagen mag ook wel nen keer, ook al was het niet bedoeld

Gepost door: Dafke | 16-02-05

héhé van slippen op ronde punten ken ik alles... :-)
gelukkig dat je rijvaardigheid je gered heeft :-)
een stefie die een muur aan het kussen is, ik wil het niet geweten hebben...

Gepost door: CMS | 16-02-05

WHAHA LOL @ 'dienen vurten da hier denkt nog altijd welkom te zijn' :D :D :D

Gepost door: Coltrui | 16-02-05

onbetrouwbare auto's Mij kreeg je ook nooit meer in ons vorig autootje, nadat het eens had beslist om midden op een kruispunt stil te vallen. Nog nooit was ik zo snel uit de auto als toen!

Gepost door: Lientje | 17-02-05

Brussel 'k Zou zeggen, springt ne keer binnen als ge in Brussel zijt... maar om halfzes... dan is den deze al lang naar huis zenne.

Gepost door: Péke | 17-02-05

De commentaren zijn gesloten.