03-03-05

Om eertlijk te zijn, je hebt nooit veel voor me betekend

waren de woorden van ons alom bekende Dago! Kwetsende woorden, die ik niet kon thuiswijzen! Ik begreep er niet veel van. In persoon ben ik een raar wezen, daar ben ik mij ten zeerste van bewust! Er zijn weinig mensen die me kunnen kwetsen. Ik kan ze op twee handen tellen, maar diegenen die mij kunnen kwetsen, kunnen mij mijn grafkist induwen! Dago behoorde ook tot die groep! Vrijdag stond ik dus even aan de grond genageld! Een afscheid was het gevolg. Vandaar ook mijn depri buien van deze week... Ik moet toegeven, ik heb tranen gelaten deze week. Het besef dat je 13 maand een lustobject bent geweest, doet de grond wel even beven! Maar dat alles is over! Geen Dago's mee in mijn leven! Het is over schluss! Nooit meer wordt dit hoofdstuk geopend. Nooit meer zal ik over hem praten! Vanavond vindt er trouwens een reorganisatie van mijn kamer plaats. Foto's en herinneringen zullen verdwijnen, alles zal een nieuwe plaats krijgen! Ik wil mijn kamer nooit meer zo zien! Ook zal in de komende weken veel aan deze blog veranderen! Dago zal niet meer zo centraal staan, allé ja, denk ik toch! Dago is natuurlijk wel degene die van mij gemaakt heeft wie ik ben, maar soit. Mijn hart heeft zijn verwerkingsproces voltooid (toch min of meer), en we gaan er terug tegenaan! Ik ben Steffie! En euhm, er is zelfs nog iemand minder in mijn leven die me kan kwetsen! Toch... kwetsende woorden kunnen blijkbaar wonderen doen!
Hihi, de wereld zal het geweten hebben! :D

19:57 Gepost door Steffie | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

gij een lustobject? Heb je jezelf al eens goed bekeken? Je bent nie om pronkend mee over straat te lopen me dunkt. Nu ja, misschien ziet die dago er nog slechter uit dan gij, wie weet

Gepost door: floppie | 03-03-05

gij een lustobject? Heb je jezelf al eens goed bekeken? Je bent nie om pronkend mee over straat te lopen me dunkt. Nu ja, misschien ziet die dago er nog slechter uit dan gij, wie weet

Gepost door: floppie | 03-03-05

Het gevoel gebruikt geweest te zijn is allesbehalve leuk. Tzal nog wel eventjes duren vooraleer je daar over bent maar een nieuwe inrichting van je kamer is misschien wel een goeie eerste stap. Life is beautiful, life is fun, don't forget.

Gepost door: yapede | 03-03-05

@ steffie en ik moe dat geloven? steffie als lustobject? toch niet van dat vette lijf, die vieze pulpborstjes, de hangende lip, de stank die overal uitkomt en niet te vergeten: de 2 ogen die zo geconstrueerd zijn om naar 2 mensen tegelijk te kijken
WALGELIJK gewoon
dus naamgenoot, je hebt totaal geen smaak
maar het is toch een leuke opmerking! eentje om te onthouden, gewoonweg hilarisch

Gepost door: Dago | 03-03-05

denk je? is dat niet lekker erotisch? je misbruikt voelen voor de rauwe seks
nu ja op die foto op dat bal, hadj e toen ergens een versteende tampon in je vet achterwerk zitten?

Gepost door: woepie | 03-03-05

zucht .. wa zijn der toch soms kindjes op de wereld .. djeez .. anyway, steffie .. know the feeling :s ..

Gepost door: Kimmeke | 03-03-05

misbruikt een woord waarvan mijn haartjes kaarsrecht van gaan staan... vergeet het verleden en geef lastige mensen ne goeie shot op een gevoelige plaats enne... life is weer beautiful, net als jij trouwens.
dikke knuffel
Leen

Gepost door: leentje | 03-03-05

@woepie en floppie en stommie wanneer krijgen we eens een foto van jullie te zien? kunnen we ook eens lachen. lol.

Gepost door: Leen | 03-03-05

*zucht* Hier staan een paar hatelijke reacties tussen. En voor die mensen hoop ik dat ze het zelf eens mogen meemaken als ze iemand echt graag zien. Alle andere wens ik die miserie niet toe.

Aan Steffie wil ik nog heel veel sterkte toewensen en ik hoop dat je jezelf binnenkort terug kan openstellen voor iemand die het wél waard is.

Gepost door: Karel | 04-03-05

Awel.. Ze durven hier wel rotte opmerkingen in uw reactieblok gooien, maar ze hebben het lef niet van hun "adres" erbij te zetten!
Steffie meid, ik weet precies waar ge het over hebt. Van de eene dag op de andere wordt het teveel en dan kan het gewoon omslaan in uw hart, gewoon door een kwetsende opmerking. En dan is het over. Gedaan, gelijk ge het zelf zegt. Nu er zullen dagen zijn dat ge u iets minder voelt, maar blijf onthouden dat dit niet komt doordat ge hem mist, maar doordat ge een persoon mist in uw leven.
En foto's verbranden kan echt opluchten, geloof me! (en er kan ook nooit meer de verleiding zijn om ernaar te kijken en te treuren) De kerel is niet wie je dacht dat hij was, remember that! Het ga je goed meitie!!

Gepost door: Tinkerbell | 04-03-05

wat een hersenloze crap hier zeg, al die opmerkingen... Goed dat je dat hoofdstuk zo hebt afgesloten meid, het zal je alleen maar deugd doen... En dat misbruikt, ik denk niet dat het het helemaal zo moet interpreteren hoor... Kop op!!

Gepost door: Josie | 07-03-05

De commentaren zijn gesloten.