10-05-06

Lastige schapen

Ldvd! Ja, ik weet er van mee te spreken. En in zo een periode is iedereen een lastig schaap! Ik moet zelfs niet in het archief van deze blog kijken, om de vele traantjes te herinneren die zich ophoopten tot echte watervallen. Oceanen heb ik volgeweend. En! Heel vele klokjes heb ik rondgeslapen. Ja, het is nu eenmaal zo dat als je slaapt, je vergeet!

En ja, ik ben een lastig schaap geweest voor mijn ouders en de meest nabije vrienden. MAAR, ik heb mezelf nooit het slachtofferperspectief toegemeten... Ok, mss een beetje, maar ik wilde niet als slachtoffer gezien worden van mijn gebroken hart.

Ik heb de mensen die mij dingen wilden laten inzien nooit gezien als 'stoute mensen'! Heel veel mensen hebben heel foute dingen gezegd tegen mij! Dit enkel maar om mij dingen te laten inzien.

Maar één ding weet ik zeker! Had ik mezelf echt in een slachtofferperspectief geplaatst, ja, dan had ik er een einde aan gemaakt.

Dit schrijf ik gewoon naar aanleiding van een vriendin die 'uit elkaar is' met haar vriend. Hij wilde gewoon wat tijd, en dus komen ze zeker terug samen! Zij echter is een hoop miserie, en doet alsof de wereld al 120 keer is vergaan! Dit vind ik spijtig, maar ja, ook al zeg ik haar iets, het gaat het ene oor in en het andere terug uit. Het lijkt me alsof ze zich in deze hele zwakke positie wil plaatsen... Raar maar waar!

En jawel, ik begrijp haar wel, maar volgens mij gaat ze na 6 maand relatie ietsje te ver...

09:43 Gepost door Steffie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

*** goeie morgen
ze zal niet zonder hem kunnen zeker
toch zal ze moeten :-)
een aangename woensadg je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 10-05-06

idd love hurts en laat soms diepe wonden na, soms gewoon al na een wéék,
je moet daar tijd voor nemen ook al slijt het niet, verdriet kan je maken en breken, maar Moed houden is het beste,
lieve knuffels

Gepost door: kathy | 10-05-06

Hallo Steffie, Mijn jongste dochter noemt ook Stefanie dus is het alsof ik naar haar aan het schrijven ben... ;o))) (maar zij is net geen 18). Wat jouw vriendin betreft... ieder verwerkt verdriet op zijn manier hé en je weet nooit wat er in een "mensenhoofdje" allemaal kan omgaan op bepaalde momenten én in bepaalde situaties. Jij ziet er alleszins een stevige meid uit met een willetje én karakter (wat niet betekent dat je geen oceanen mag volwenen) ... zo houden meid want in het leven zal juist dát jou helpen om bepaalde situaties aan te kunnen... wil, karakter én doorzettingsvermogen !!! Lieve groetjes. Lucky

Gepost door: Lucky | 10-05-06

*** Een goede morgen ,het zonnetje schijnt hier en een blauwe hemel . Geniet van deze donderdag ……muzikale
groeten Tilly
Ps: proficiat met jou meer dan 29000 bezoekers

Gepost door: Tilly | 11-05-06

De commentaren zijn gesloten.